Monday, June 14, 2010

Grattis till 6 månader!

Grattis till min vackra son som blir ett halvår idag! Fattar inte att han varit hos oss så länge, samtidigt som det känns som att vi alltid haft honom. Märkligt...

Duktig är han den lilla busen också, men man får ha koll på honom, han kryper ju i 110km/h. Typ. Så har han börjat ställa sig upp mot saker också men han har inte riktigt balansen så lite slår han sig allt. Pappa tycker att vi ska köpa hjälm till honom...

Så himla sugen att göra ett album till honom. Scrappa lite och göra fint. Måste komma iväg och köpa ett bara någon dag och sedan hoppas på tid att pyssla med det.

Vad har hänt annars då? Jo, vi stod på loppis i lördags men vilken flopp! Förlustaffär för oss. Dåligt väder också så lite kan det bero på det. Vi var utomhus. Men vi är sugna på att ställa upp igen nästa år men med lite mer grejor. Hoppas på bättre lycka då!

6 comments:

Ellis said...

Hej!
Funderar på att komma ner v.30, ska ner till Sandviken veckan innan och ev Ludvika helgen innan jag kommer till er, så två fullspäckade veckor! =)
Såg att det fanns en del bra artister, så det kan nog bli kul, har lagt undan pengar till biljetten. Har ni tagit 4 dagars?
Här har vi regn och sol idag, men mest regn!
Kramar

Emma said...

Grattis till honom :)

Liw said...

Shit, här är det 6 månaders dag strax efter midsommar, det går så fort..

Haha, förstår att det är fullfart. Mait har tendenser att börja krypa, men nu när hon sitter bra så verkar hon inte ha så bråttom längre.

Prinsessan på Ärten said...

Grattis till både honom dig och papsen, fast nu är han ju ännu äldre...=) Vi ses när vi ses.

Kramar

Ecstasy said...

Är det här du håller till numera? :) Hoppas allt är bra med dig!!

Anonymous said...

hallå på er godingar... kommer ni ner till Gbg till sommaren eller vad?? puss o kram till er båda

ricc