Wednesday, February 01, 2006

När jag var liten

läste jag alltid. Ständigt och jämt. Jag minns att villkoret för att jag skulle få vara med syrran och närmsta grannen och leka, var om jag satt och läste hennes serietidningar. Vilket jag tyckte var helt ok. Hon hade ju grymt mycket Kalle Anka och annat spännande.

Pappa kunde säga till mig att jag skulle gå ut istället, fine, då tog jag min bok och gick ut och läste. Och jag gör det fortfarande, kanske något mindre nu, man vill ju inte vara helt osocial mot sambon men fortfarande sitter vanan i att läsa på toaletten, ja till och med läsa när jag borstar tänderna om jag är inne i något riktigt spännande.

Snart ska jag nog ta fram min barnsliga sida och läsa sista Harry Potter-boken, jag har sparat på den ett tag. Fast först ska jag läsa om En oväntad semester av Marian Keyes.

3 comments:

Anja said...

sista potter boken är bra men samtidigt vill man inte att den ska sluta och när den väl gör det blir man bara arg att sjunde delen inte har kommit ut än. så det så :) Jag brukar gå och läsa till/från tunnelbanan men det vågar jag mig inte på nu när det är så förbaskat halt ute.

Bokmalen Mim said...

Hu då, då kanske jag ska vänta lite till... Kommer den sjunde boken bli den sista också?

Nä, man ska passa sig i halkan, snart är det vår, då får du läsa igen!

Anja said...

Ja jag har för mig att den sjunde boken är den sista. Men när den kommer vet jag inte hoppas det här året för annars kommer jag ha glömt vad som hände i alla andra böckerna och bli tvungen att läsa om dem IGEN. Inte kul att ha teflonminne *flinar*