Sunday, March 28, 2010

Minskat midjemått!


Strax slut på söndagen vilket ju inte borde betyda så mycket för mig som är hemma på dagarna oavsett om det är helg eller vardag. Men det är ju faktiskt så att det är mycket mysigare om hela familjen är hemma och det är ganska trevligt att ha en vuxen att prata med. :-D

I början på förra året mätte sambon och jag våra midjemått och vägde oss för att ha en liten intern tävling om vem som skulle gå ner minst till midsommar. Nu föll det sig ju så att jag blev gravid och lämnade därmed walkover men i helgen tog vi och jämförde dessa mått och det ser bra ut. Trots gravidkilon (som iofs är tappade) har jag sedan januari förra året minskat med nio cm i midjemått och då hade jag ju ännu inte hunnit få den lilla ärtan i magen! Är på god väg alltså. Nu gäller det bara att hålla i det!

Sambon vill, trots den sena timmen, kika på en film nu så efter det är det väl dags för att lägga sig. Hoppas ni haft en fin helg!

5 comments:

Emma said...

Roligt när man ser resultat! Hoppas ni haft en fin helg :)

Tova said...

Haha, det roliga är att min sambo faktiskt har gått upp mer i vikt än mig totalt sett sedan jag blev gravid :) "sympatigravid" kanske, haha...

Lias fick det bli som andranamn! Vad heter er son? :) ja, vi tycker 2 förnamn räckte, eftersom han kommer få bådas efternamn, Blir ju lite långt att rabbla upp annars, haha :)

DONKEN said...

härligt! :D
vilken film tittade ni på? vbi har nyligen kollat på sommren med göran, den va skojjig som fasen :P

Ellis said...

Härligt att det går nedåt! =)
Kramar

Prinsessan på Ärten said...

Haha, så den som vann skulle alltså gått ner minst...? Helt rätt ju, du ska ju promenera ner långsamt och tänka på bara dig och bebben.

KRAM