Sunday, March 21, 2010

Så var helgen över


Inte för att det påverkar mig så mycket, alla dagar är helgdagar! Fast visst, det är betdligt trevligare att ha sambon hemma än att vanka omkring med "bara" bebis. Dagarna blir ju ganska likadana.

Att se fram emot i veckan är babymassage! Anmälde mig och Lex till det, lika mycket för hans skull som min egen, det blir ju en social grej också, att träffa de andra mammorna och prata lite.

Föräldraträffen vi var på i torsdags var riktigt trevlig. Så otroligt roligt att se de andra söta bebisarna (fast vår var såklart sötast ;-D) och höra de andra prata om sina upplevelser, både i samband med förlossning och med tiden efter.

Annars har helgen varit trevlig. Igår var vi hos pappa och hans flickvän (?) och åt våfflor och på eftermiddagen kom en kollega med dotter förbi så sambons dotter fick någon att leka med och vi vuxna pratade lite annat. Hade ni en trevlig helg också?

7 comments:

Emma said...

Det var det :) Ni får med ha en fin kväll!
Kul med föräldraträffen. Vi har haft en jättebra helg.

Ellis said...

Vilken härlig helg! =)
Fin bild, skulle funka som tavla! =)
Har fixat lite hemma och varit ute i solen lite, ser nu på film! =)
Ha det så bra!
Kram

Fenixmonas said...

Så fin bild! Låter härligt med babtmassage, så gott för den lille! kramiz

Prinsessan på Ärten said...

Åhhhh vilka små fötter!!!

Härligt med babymassage och du Mim tack för tröstande ord.

KRAMAR!!!

Nett said...

Men åhh, jag hade ingen aning om att du har startat upp en ny blogg. Vad fint det är här och de fötterna.. Så härligt med babyfötter.

syren said...

Babymassage är ju hur bra som helst för den lille. Härlig bild. I veckan kommer tvilling barnbarnen hit och de fyller 1 år den 24 mars.Ha det gott med din lille baby. kram

Ellis said...

Jag läste ut boken igår, väldigt bra! =)
Läser just nu "Hypnotisören" av Kepler, rätt intressant! =)
Ska fixa lite te och sen läsa vidare!
Kram