Monday, March 15, 2010

Vårpromenad avklarad


Underbart! Det är verkligen en av fördelarna med att vara mammaledig, man kan komma ut och gå precis när man vill (och stanna hemma när man känner för det också för den delen). Visserligen inte lika klarblå himmel idag som det var förra veckan men det känns ändå att våren är på god väg.


Passar på att sitta vid datorn en stund medan sonen ligger kvar i vagnen och sover. Han är underbar men avskyr verkligen att ligga ensam så när han är vaken måste man bära på honom i princip hela tiden, annars blir han såååå arg :-D Även när han sover gäller detta, han vaknar på en gång när man lägger ner honom och blir arg. Det blir tungt efter ett tag så vi tar iallafall en promenad varje dag och så får han sova någon extra timme, en timme som man kan utnyttja till att diska, gå på toaletten eller kanske sitta vid datorn. Funkar oftast iallafall.
Nåja, nu ska jag ta och länka hit från min gamla blogg så får vi se om någon hittar hit!

6 comments:

Emma said...

Fin pojke ni har :) Vi har klarblå himmel idag. Klart jag följer med dig hit vännen.
Kram

Emma said...

Jo det blir lätt långtråkigt att gå hemma men nu när våren är här känns det lite lättare :)

syren said...

Så söt han är! kram

Fenixmonas said...

Å´vad trevligt att du också kommit hit! Så jättefin han är din lille plutt! kramiz

Ellis said...

Jag kan inte se bilden. =(
Hoppas han lär sig sova själv snart då, hur mycket väger han nu?
Såg att det var en hel del bra artister till PIP, ska se om jag kanske kan komma ner nåt i sommar, har lite besök att göra. =)
Kramar

Emma-Lou said...

Vad kul att du har bytt blogg :-) Vi har kollat ut just den byrån och dne känns perfekt för barnen faktiskt. Den kommer inte att ta så stor plats alls :-) Sängarna får inhandlas när J är lite större (han är ca 7,5 månader nu). Vi kommer också att vänta någon månad med att köpa denna byrå faktiskt, måste reda ut lite vad det är vi ska byta ut och inte... Men snart så!