Wednesday, March 24, 2010

Socialt utsvulten!


Det är ungefär så jag känner mig. Jag älskar att vara hemma med lillen och det är supermysigt men samtidigt saknar jag redan vuxet socialt samspel på dagarna. Därför blev det en besvikelse när det visade sig att babymassagen idag var inställd pga sjukdom. Hade verkligen sett fram emot det.

Ringde sambon ett par gånger på jobbet (fast jag tror att han tycker att det är rätt skönt att bli störd ibland) och så gick vi och mötte honom, bara att få träffa honom lite tidigare, det tar ungefär 50 minuter för honom att gå hem.

Annars händer det inte så mycket. Jag vankar mest omkring hemma på dagarna, får bära honom rätt mycket eftersom han är lite kinkig, och dagarna ser nästan likadana ut. Längtar till sommaren eller iallafall tills det blir ännu lite vårigare. Sommartid på söndag!

5 comments:

Emma-Lou said...

Jodå, jag kommer allt att berätta vad det är - när jag kan! :-)

Emma said...

Tack :)
Jag förstår lite hur du känner trots att jag inte går hemma och är mammaledig, det är ungefär så för mig ändå nu när jag är arbetslös.

Ellis said...

Förstår att det kan bli lite långa dagar, finns det inte några inom föräldragruppen som du kan möta upp då?
Ha det så bra!
Kramar

Fenixmonas said...

Godmorgon vännen! Ja, det kan bli lite långsamt...Har du ingen öppen förskola i närheten? Det har vi här i uddevalla. Där träffas de mammalediga med sina små telningar för en trevlig samvaro. Kramiz

Nett said...

Känner igen detta från då jag gick mammaledig, med döttrarna gick det bättre för då hade jag kompisar som gick mammaledig samtidigt och det blev mycket träffar och fika, men med sonen då kände jag ingen som gick hemma samtidigt. Så det var lite tradigt. Ha en fin Onsdagkväll.